Sydsiden!

Prøv at husk tilbage til de sidste uger af foregående sæson. Vi havde for længst meldt os ud af kampen om de sjove pladser i ligaen. Pokalfinalen var overstået. Alligevel sled klubben sig frem til den kampen om den sidste europæiske plads.

Næsten 17.000 tilskuere var mødt op på Brøndby Stadion. Ikke for at opnå en 4. plads – hvem går op i det? Men fordi Brøndby IF skal spille europæisk fodbold hvert år! Vi var bagud 0-2, men med en reducering eksploderede stadion. Sikke et comeback – sikke en aften på Brøndby Stadion! En aften, der igen viste, hvad vi kan, når vi som fans pisker spillerne frem mod sejren.

Nu spiller vi europæisk fodbold! Med et knebent nederlag i Gdansk er der brug for alt den opbakning, vi kan mønstre. 1.500 topmotiverede polakkere forventes i udeafsnittet. De har ikke været i Europa i over 30 år og vil kæmpe deres chance. Der er brug for opbakning! Vi har alle muligheder for videre avancement! Men alt for få har købt billet til kampen.

Husk; Sæsonkort gælder IKKE til kampen!

Lad os alle tage et ansvar. Især os på Sydsiden – vi skal gå forrest! Få købt din billet, og få dine venner til at købe deres. Lad os få fyldt Sydsiden, og lad det sprede sig rundt på resten af stadion.

Som ekstraordinært tilbud er der lige nu 50% rabat på billetter til Sydsiden. Du skal købe NU. Når du kommer hjem fra dagens kamp, er tilbuddet væk. Få din telefon frem og køb din billet.

1. billetter.brondby.com
2. Vælg kampen mod Gdansk
3. Vælg Sydsiden Nedre
4. Gennemfør købet

Vi ses på torsdag!