Om Sydsiden Merchandise

Sydsiden Merchandise har til formål at beklæde den aktive Brøndbyfan – dette være sig på tribunen, men også i gaderne udenfor stadion. Produkterne har deres udgangspunkt i aktuelle temaer, farver og budskaber, som vi mener Brøndbys fanscene ikke kan være foruden.

Shoppen er drevet af frivillige, som hver uge sætter adskillige timer til side for at kunne imødekomme den store efterspørgsel på uofficielle fanartikler – dette job er 100 procent ulønnet. Ethvert overskud fra Sydsiden Merchandise bliver brugt på at forbedre fankulturen omkring Brøndby IF. Således er shoppen med til at finansiere de flag, bannere og aktioner, som pryder tribunerne og gaderne som krydser vores vej.

Udover vores webshop, sælger vi hovedsageligt vores produkter i Fanboden under Sydsiden til alle hjemmekamp eller ved vores afsnit til udvalgte udekampe. Ofte vil produkter kun blive solgt på stadion og vil ikke komme til salg i webshoppen, da vi prioriterer at sælge til fans på stadion. Oversigten på denne webshop, afspejler derfor ikke nødvendigvis alle vores produkter.

Om levering

Levering med post: For udvalgte produkter tilbydes levering med PostNord

Afhentning på stadion: I udvalgte perioder, er det kun muligt at vælge afhentning af din ordre i Fanboden under Sydsiden på Brøndby Stadion. Dette kan ske fra næste hjemmekamp i tidsrummet 90-10 minutter før kampstart. Afhentning er gratis.

Titel

Go to Top