Tirsdagens fantastiske nyhed om den vellykkede aktieemission satte en ny tyk streg under Brøndbys enestående fællesskab.  På søndag samler vi selvsamme fællesskab til det vigtigste derby længe. Og vi udpeger DIG som nøgleperson.

Ingen slukker Brøndbys stjerner. Så klart kan det siges efter søndagens fighter-comeback i Odense og tirsdagens lovende finansnyhed. Begge hændelser manifesterer med al tydelighed, at Vestegnen aldrig giver op. På søndag skal det unikke fællesskab og den usårlige fighterånd atter i spil, når spillerne løber på banen til et livsvigtigt derby.

Brøndbys aktive fangrupper opfordrer ALLE Brøndby-fans til at møde op på Brøndby Stadion. Vores klub kæmper stadig en indædt kamp for overlevelse, og spillernes mandfolkeindsats i Odense fortjener, at alle Brøndby-fans bakker op om flere livsnødvendige point. Forlydningerne fra træningsbanerne går på, at spillerne har været ualmindeligt tændte i ugens løb. Lad os vise dem, at de ikke er ene om at kæmpe for Brøndby.

Sydsiden skal eksplodere i opbakning
På søndag lugter football club københavn chancen for at fejre mesterskabet på vores hjemmebane. Det har medført, at plastikklubbens lejesvende får et for dem rekordstort følge. Medløbere er som bekendt de første til at bukke under, når de møder modgang. Og den skal vi i fællesskab sikre, at de løber ind i søndag. Deres faste kerne vil dog komme topmotiverede og forsøge at revanchere sidste derby på Brøndby Stadion, hvor Sydsiden og resten af Brøndby Stadion gav dem et af årtiets største vokale såvel som visuelle røvfulde. Det er derfor altafgørende, at alle aktive Brøndby-fans indfinder sig på Sydsiden og giver ALT i samtlige 90 minutter. Sideløbende håber vi, at den resterende Brøndby-fanskare bakker op om klubben fra de øvrige tribuner.

I forlængelse heraf opfordrer vi til, at Sydsiden fyldes af personer, der yder maksimal støtte til spillerne uanset resultat på banen. Den mere afdæmpede Brøndby-fan bedes indfinde sig på en af de øvrige tribuner. Samtidig bedes alle huske deres halstørklæde, så vi kan male Sydsiden blå og gul.

Slutteligt opfordrer vi til, at alle møder op til Brøndby Supports 20-års fødselsdag lørdag aften i Hytten. Kom og mærk derby-stemningen og drik en øl i fællesskab med dine med-fans. Søndag skal alle aktive Brøndby-fans indfinde sig tidligt omkring Hytten/Alphas hus. Vi forventer at samle en stor skare, som går samlet på Brøndby Stadion og sætter sig massivt på Sydsidens midte. Herfra er der kun én vej. Forza Brøndby!

Sammenholdet giver os håb – INGEN HVIDE FLAG PÅ VESTEGNEN!