Til dagens kamp mod FC Midtjylland blev Alpha og ikke mindst Brøndby IF’s capo gennem et helt årti, mødt med beskeden at Genie har karantæne – årsagen lød at han havde beholdt en fodbold, som blev sparket op på vores udebaneafsnit i forbindelse med søndagens derby.

Ét er det tragikomiske i at udstede en karantæne for at have beholdt en fodbold. Noget andet er at man giver karantænen til en mand som har givet så meget til Brøndby IF igennem mindst 10 år.

Det der så samtidigt får bægeret til at flyde over, er når gruppens ledende mænd – i øvrigt de selv samme som sidder til møder med ansatte Brøndby IF og har dialogen med bl.a. vores sikkerhedschef – spørger ind til karantænen og bliver mødt med en arrogance og påståelighed af den anden verden.

Vi synes at det er hovedrystende konflikthåndtering, at få en sådan melding ved indgangen på dagen, frem for at Brøndby IF havde været proaktive i ugens løb og rettet henvendelse omkring en løsning, så man kunne have en dialog om problemstillingen – en dialog med sine fans som Brøndby IF ellers udadtil gør en stor dyd ud af fortælle vigtigheden omkring til omverdenen.

Alpha vil rette omgående henvendelse til Brøndby IF og vores sikkerhedschef for at få en gyldig forklaring, og for at finde en løsning. Hvis jargonen og arrogancen er den samme, og der imidlertid ikke findes en løsning, vil vi boykotte vores tilstedeværelse, stemning, flag, trommer og megafoner på ubestemt tid.
Vi beklager rigtig meget over for alle vores medfans og ikke mindst alle spillerne, som bestemt ikke har fortjent denne beslutning, og vi vil naturligvis informere hele Brøndbys fanscene, så snart vi har haft et møde med klubben og vores sikkerhedschef – forhåbentligt allerede i de kommende dage.

/a