Her til morgen har man på diverse danske medier kunnet læse historien om at Brøndby IF som eneste danske fodboldklub, har valgt at udtræde fra TV-aftalen.
Dette i lyset af, at Brøndby kun ligger nummer 6 på listen over tildelte midler, på trods af at være med afstand ned til nummer 2, den fodboldklub i landet som har suverænt flest TV-seere. Derfor har det også været grænsende til det tragikomiske, at man yderligere har kunnet læse, at både Football Club Nordsjællands Allan K. Pedersen og Football Club Københavns Anders Hørsholt, mener at grådigheden har taget over i Brøndby, når det ellers er de 11 andre klubber, deriblandt Football Club Nordsjælland og Football Club København, som netop udviser grådighed i forhold til at slå plat på – og udnytte – at Brøndby IF er fodboldklubben som har trukket og fortsat overlegent trækker majoriteten af TV-seerne til Superligaen.

I Alpha bakker vi klart op om Brøndby IF’s exit fra TV-aftalen.

For det første kan vi sagtens følge logikken i urimeligheden i at Brøndby IF ikke bliver tildelt flere midler, på trods af at være den mest sete fodboldklub. For det andet – og endnu vigtigere – åbner dette op for andre og nye spilletidspunkter for Brøndby IF, og som for alle Brøndby IF’s fans vil gøre det langt nemmere at komme på stadion og følge sin fodboldklub.

I Alpha appellerer vi til, at fodboldkampe med Brøndby IF som deltager fremover vil blive spillet søndag, kl 15! Dette var også det tidligere traditionsrige Superliga-spilletidspunkt, og dette ønsker vi tilbage, da det er det mest optimale tidspunkt for alle parter.

Brøndby IF’s fans vil i højere grad kunne følge sin fodboldklub på stadion, og Brøndby IF selv vil få endnu flere tilskuere på stadion, da dette tidspunkt i sagens natur er mere fan-venligt.

Det er Alphas håb, at vi i samråd med Brøndby IF i den nærmeste tid vil kunne være med til at præge en ny aftale – til gavn for Brøndby IF og alle sine fans!

/a