En desværre katastrofal kamp i Thessaloniki sidste uge, betyder at vi med al sandsynlighed må sige farvel og tak til europæisk fodbold for denne sæson. En kamp der desværre ikke var værdig i forhold til de ellers gode resultater i de foregående kvalrunder og som utvivlsomt har skuffet mange Brøndby-fans – det kender vi selv alt til.

På torsdag venter returopgøret på Brøndby Stadion. En kamp stort set uden sportslig betydning. Men fordi kampen på banen er tabt, betyder det ikke kampen er ligegyldig. Omkring 3-400 PAOK-fans ventes at finde til Brøndby torsdag aften og vil forsøge at sætte sit præg på lydbilledet.

Det skal de ikke have lov til uforhindret! Brøndby Stadion er vores – og vi må aldrig lade et udeholds fans dominere vores stadion!

Vi opfordrer alle Brøndby-fans til at komme ud af starthullerne og hjælpe med at gøre vores exit fra Europa så ærefuldt som muligt. På nuværende tidspunkt er der solgt et pinligt lavt antal billetter, hvilket vi simpelthen ikke kan acceptere. Lige sådan skal folk der møder op være klar på at være aktive gennem hele kampen, for at overdøve PAOK-fansene.

Hiv venner og familien med på stadion. Gå ind og køb billetter og lade os fylde de tomme pladser.

Klubben har brug for os. Det er nu vi skal vise vi er med – også når det ikke er sjovt.

/Alpha & Deling 43

http://billetter.brondby.com/