Politiet og klubberne har endnu en gang, på trods af intensiv dialog siden sidste derby og adskillige løsningsforslag fra Brøndbys aktive fans, afskåret os muligheden for at komme i parken og støtte Brøndby IF. Denne gang giver man sågar ikke engang folk muligheden for at komme i parken, og i det hele taget betvivler vi lovligheden i at diskriminere Brøndbyfans, der ikke fysisk har – eller endnu værre kan – få børn.
En holdning som den nye Brøndby-ledelse heldigvis ser ud til at være enig i, og vi håber derfor at have en brugbar og acceptabel løsning klar til næste derby.

Derby!

Grundet den seneste tids positive tendenser fra den nye ledelse, har man valgt at lave et storskærmsarrangement på Brøndby Stadion i samarbejde med den nye ledelse i Brøndby IF, hvor vi tager afsked med spillerne på banen og sender dem sikkert videre mod parken. Yderligere vil der være mulighed for, gennem fremtrædende personer i BST, at høre nærmere om Brøndby Supporters Trust.

Vi håber, at alle Brøndbyfans vil støtte op om dette arrangement, vise en sidste støtte til Vestegnens drenge, og vise hele Danmark hvilket fællesskab, der skal bygge fremtidens Brøndby IF.

Følg med her på siden samt brondby.com for at finde det præcise program for dagen.

DERBY!

/a