På trods af sidste uges pinefulde nederlag i Brügge opfordres alle blå-gule fans til at møde op og forsvare Brøndbys ære til torsdagens returopgør.

Klubben har fået en yderst vanskelig start på den nye sæson. Dette til trods har opbakningen til spillerne været konstant ,og denne tendens skal fortsætte torsdag aften på Brøndby Stadion. Selvom chancerne for videre avancement er minimale, skal vi stå sammen om klubben og jagte enhver mulighed for avancement i europæisk fodbold.

Brøndbys europæiske fortid vidner om, at klubben altid har kæmpet til sidste mand – sommetider med sensationelle comebacks til følge. Et glimrende eksempel er UEFA Cup-kampen mod Varteks fra 2001, hvor Brøndby var blevet udspillet i første opgør i Kroatien med et nederlag på 3-1 til følge. I returkampen formåede et samlet Brøndby at vende det dårlige udgangspunkt til en enestående opvisning i fight og sammenhold, hvor Varteks blev sendt hjem med et knusende nederlag på 5-0.

Foruden det opsigtsvækkende resultat var kampen på Brøndby Stadion et klart bevis på, at opbakningen til spillerne er altafgørende. Fra første fløjt rungede en enestående opbakning udover Brøndby Stadion, hvilket gav spillerne et uundværligt rygstød. Denne magiske opbakning skal gentages torsdag aften, hvor der skal lægges maksimalt pres på Club Brügges spillere fra første fløjt.

Dengang samlede det uofficielle Brøndby sig på langsiden. Til torsdagens kamp vil stemningskernen ligeledes indfinde sig på et alternativt tribuneafsnit. Således opfordres alle stemningsydere til at samle sig i svinget mellem Loxam og Sydsiden øvre. Efter aftale med klubben er det muligt at indfinde sig i svinget via adgang fra Sydsiden øvre. Vi skal understrege, at svinget er forbeholdt fans, der ønsker at yde en 100 procent dedikeret indsats til spillerne på banen. Da svinget givetvis vil blive fyldt, opfordres øvrige fans til at indfinde sig op af det tilstødende hegn mellem Loxam og Sydsiden øvre.

Vi ses på torsdag – Brøndby overgiver sig aldrig!

http://www.youtube.com/watch?v=5ngqQwUn_tw
Video fra pokalkamp i svinget