På lørdag d. 20. oktober har du mulighed for at varme op til derby sammen med dine medfans. Således fremviser Café 1964 årets Sydsiden-DVD.

Årets DVD ruller over skærmene kl. 16.00 og dørene åbner et kvarter før. Arrangementet koster 130 kr. som betales kontant i døren. Prisen inkluderer et fysisk eksemplar af DVD’en og en drikkebillet til baren.

Efter fremvisningen på 1964 fortsætter derby-opvarmningen i Hytten, hvor der kan købes billige drikkevarer.

Hvis du endnu ikke har købt din derby-billet, så skynd dig til Brøndby Shoppen, som er eneste måde hvorpå du kan sikre dig en billet. Brøndby Shoppen har åbent til kl. 14 på lørdag, men der er kun et begrænset antal billetter tilbage, så vi vil på det kraftigste opfordre alle til at købe billet hurtigst muligt.

Vi glæder os til at varme op til søndages derby sammen med dig!

Du kan se eller gense årets trailer her:

http://www.youtube.com/watch?v=aquZlph1jk0

– info om online-salg af DVD’en følger i løbet af de næste par dage.

“Krisen på Vestegnen fortsatte med fornyede kræfter i 2011/2012 i form af en historisk dårlig placering på 9. pladsen og fyringen af direktør nummer fire siden 2009. Modløsheden spredte sig i stigende grad til tribunerne, hvor klubbens behandling af de aktive fans på ny førte til arbejdsnedlæggelse hos Brøndby Tifo. Den negative udvikling i forholdet mellem klub og fans blev understreget, da fankoordinatoren blev fyret sidst på efteråret. Ikke desto mindre fortsatte Brøndbys fans ufortrødent med at udvise et solidt rejseantal på udebane og stod atter en gang sammen mod nye restriktioner og skærpelsen af personlig frihed!”