www.brondby.com står der, at det ikke er muligt at købe billet til søndagens kamp ved indgangene i Aarhus – men det er forkert. Alpha medbringer egen computer og printer, sådan at medfans kan købe og printe sin billet helt frem til kampstart i Aarhus. Dermed er der ingen undskyldninger for ikke at have nået at få printet. Tiltaget fungerer selvfølgelig som en service til vores medfans, men yderligere sender vi også et signal til klubben om, at dét at skulle købe en billet til en fodboldkamp altså ikke behøver at være så svært.

Det vil være muligt at betale med betalingskort via AGFs online billetsalg og Alpha vil også tage imod kontanter på dagen. Hav lige penge med, da vi ikke kan garantere vi kan give byttepenge! Der vil stå en indsamlingsbøsse ved computeren som vi opfordrer folk til at smide nogle mønter i til at dække omkostninger for papir, blæk osv.

Slutteligt håber vi at folk er ligeså klar på den vokale opbakning som hvad tilfældet har været i både Aalborg, men så sandeligt også på hjemmebane mod Silkeborg i mandags. Der er ingen tvivl om at det stemningsmæssigt har været den bedste start på en sæson i mindst 5 år!

VI OPFORDRER DOG STADIG TIL AT ALLE MED MULIGHED PRINTER BILLETTER HJEMMEFRA!

Vi ses i Aarhus, med eller uden printet billet (ellers får man det) – ALLE MAND AFSTED FOR BRØNDBY IF! 3 point

Samlet indformation om hvordan du kommer afsted og mødesteder kan findes i udebanesektionen.