På søndag d. 11. maj spiller Brøndby IF sæsonens sidste hjemmekamp mod Randers. Vi opfordrer alle til at komme på stadion og iføre sig den gule trøje!

For et års tid siden blev forårssæsonen afsluttet med et tætpakket Brøndby Stadion, som leverede en fantastisk opbakning, der var med til at sikre klubbens overlevelse. Alle tilskuere var iklædt den gule trøje, hvilket skabte et fantastisk syn og samtidig var med til at involvere hele stadion i den vokale opbakning til spillerne. Denne fantastiske dag ønsker vi nu at gentage og opfordrer derfor alle Brøndby-fans til at finde vej til stadion, iklæde sig den gule trøje og ikke mindst tage del i opbakningen.

Klubben har netop lanceret en gul t-shirt med sloganet: ”Kurs mod Europa”. Denne kan købes i Brøndby Shoppen for 100 kroner og sikrer dig samtidig gratis adgang på udvalgte tribuner – blandt andet Sydsiden. Desuden donerer klubben 20 kroner til Brøndby Tifo for hver solgt t-shirt. Læs mere her. (http://brondby.com/nyhed/2014/05/06/opfordring-gult-stadion-mod-randers-paa-soendag)

Efter torsdagens fornemme sejr over football club midtjylland er det europæiske mål allerede indfriet. Det betyder dog ikke, at vi nu kan hvile på laurbærrene. I stedet sætter vi nu alt ind på at hjembringe bronzemedaljerne.

På kampdagen vil Brøndby Tifo selv være markant tilstede. Der vil stå repræsentanter klar med indsamlingsbøsser ved alle indgange. Vi håber, at du har lyst til at give et bidrag, så vi kan fortsætte med at klæde tribunerne i gult og blåt. Vi kan allerede nu afsløre, at vi til søndagens kamp runder sæsonen af med manér på tifo-fronten.

ALLE MAND PÅ STADION – IFØRT GULT!