Kære alle Brøndbyfans – og i særdeleshed folk på Sydsiden: Vi har et mål.

I løbet af denne forårssæson vil vi fylde HELE Sydsiden med halstørklæder, som folk selv har medbragt og ikke fået udleveret som en del af en tifo.

I Alpha går vi ind til denne sæson med en fornyet energi og nye målsætninger for opbakningen til vores alles elskede klub. Et af dem er at optimere den visuelle støtte.

Det vil vi gøre ved at starte denne kampagne, som har til formål at få halstørklæderne tilbage på Sydsiden.

Hvis man tager en tur ned ad mindernes allé og kigger på billeder fra de glade 90’ere, taler de sit tydelige sprog. Her tog den fankultur, vi alle bidrager til i dag, sine første spæde skridt. Her var halstørklæder en helt essentiel del af tribunebilledet – det skal det være igen!

Derfor; tag dit halstørklæde med allerede på søndag, når vi sparker forårssæsonen på Brøndby Stadion i gang. Fra capoernes side vil der blive startet flere sange, som tillader og appellerer til, at man bruger sit halstørklæde aktivt.

Vi sætter målet højt og sigter efter, at spillerne fremover til hver hjemmekamp vil blive mødt af en halstørklæde tifo. En mur af forskellige motiver, som alle er dannet af de farver, vi alle elsker.

Når vi rammer slutningen af foråret, skal dette ske helt automatisk, uden nogen behøver opfordre til det. På sigt er det vores store håb, at bevægelsen også breder sig til langsiderne, så vi en dag kan se HELE Brøndby Stadion dækket af halstørklæder.

Vi ses på stadion med halstørklæde på og masser af energi på tribunen!