Som Brøndby Tifo tidligere har beskrevet, vil alle fanmaterialer være forbudt på udeafsnittet til søndagens derby i Telia Parken. Dette er blot ét af flere konfronterende og kontroversielle tiltag fra fck’s side gennem de seneste uger.

Over to omgange er kapaciteten på vores udeafsnit blevet nedskåret: Først fra 3.400 pladser til 1.900 for til sidst at være blevet indskrænket til sølle 1.400 pladser. Dette som en hævn fra fck’s side, efter at Brøndby ændrede udebaneafsnittet på Brøndby Stadion af rationelle såvel som logistiske årsager. fck har undladt at forholde sig til disse åbenlyse bevæggrunde og fortsætter i stedet ufortrødent den konfronterende opførsel og retorik i både medier og på direktionsgangen.

Fck bevidst har forsinket billetsalget til pokalkampen, velvidende at dette gør det så besværligt som muligt at få udsolgt på afsnittet. Ligeledes er priserne til det kommende derby næsten fordoblet sammenlignet med forrige liga-derby, og er meget dyrere end hvad udeholdet skal betale på Brøndby Stadion.

De forbud, der nu rammer Brøndby Tifos arbejde og alle Brøndby-fans visuelle og vokale støtte til vores spillere i Telia Parken, er dråben som får bægeret til at flyde over. Det er på tide, at Brøndbys fanscene viser, at vi ikke vil finde os i disse forhold længere.

Brøndby Support og de aktive fangrupper går derfor sammen om at takke nej til billetter til kampen på søndag. Vi vil ikke acceptere den chikane og sabotage af vores opbakning, som vi i øjeblikket oplever fra fck’s side. Vi føler ikke, at der på nuværende tidspunkt er grundlag for en dialog med fck, da denne tydeligvis ikke foregår på et reelt og ligeværdigt grundlag.

Vi vil gerne understrege, hvor svær denne beslutning er for os. Der er ikke noget, vi ønsker højere end at bakke vores klub og spillere op i den vigtige kamp mod vores ærkerivaler. Men for at dette kan gøres under respektable forhold i fremtiden, føler vi, at det er tid til at sige fra overfor fck’s uværdige behandling af os gæstende fans i Telia Parken. Vi håber, at alle Brøndby-fans vil bakke op om denne beslutning.

Brøndby Support, Deling 43 og Alpha