De seneste år har det været en tradition for Brøndbys fans at gå i fælles march mod TELIA parken. Dog har denne tradition taget en drejning, som de aktive grupper – Alpha, Deling 43 og Fri Sport – ikke længere kan stå inde for, hvorfor vi ved de seneste to derbys har valgt at gå alene mod TELIA parken.

Brøndby Support har de seneste to gange stået i spidsen for fællesmarch, men har denne gang valgt at sige stop grundet den opførsel, som alt for mange desværre har lagt for dagen. Flaskekast, ridsede biler, vildtfarende kanonslag og generel nedværdigende opførsel overfor forbipasserende er ikke noget, som de aktive grupper ønsker at blive sat i bås med, og vi har stor forståelse for, at Brøndby Support heller ikke vil lægge navn det.

Samtidig mener vi heller ikke, at dét at følge Brøndby IF skal foregå i en hæmningsløs brandert, der leder tankerne mod drukferier og afterskiing. Det er helt fint at nyde alkohol i forbindelse med fodbold, det gør vi det også selv, men vores målsætninger om at støtte Brøndby IF fra tribunen harmonerer ikke med sanseløs beruselse.

Alpha, Deling 43 og Fri Sport vil derfor heller ikke arrangere en fællesmarch mod TELIA parken, men går – ligesom de to foregående gange – alene sammen med Slænget og venner af grupperne i en lukket march. Vi melder det på forhånd ud for ikke at skuffe de fans, der havde intention om at gå med os fra Svanemøllen St.

Dette er både i vores egen og i Politiets interesse, hvorfor Politiet vil sørge for, at området omkring Svanemøllen St. er ryddet, når vi ankommer.

Det er hverken vores intention eller ønske at være lukkede, og vi kan kun opfordre til, at man kommer forbi Alphas hus og hilser på til kampene eller i forbindelse med arrangementer. Alle grupper er interesserede i at vokse og få nye, friske fans ind, der ønsker at bidrage til en stærkere fankultur omkring Brøndby IF. Men som en konsekvens af de seneste derbymarcher, går vi igen alene og fortsætter den gode stil, der er blevet lagt.

Med håber om et godt derby og en sejr for alle Brøndbyfans,

Alpha, Deling 43 & Fri Sport