Til dagens hjemmekamp vil der, som klubben udmeldte tidligere på ugen, være ændringer på Sydsiden.

Som en spæd start på den nye struktur på Sydsiden, er der oprettet et midlertidigt og meget begrænset stemningsafsnit på Sydsiden Øvre, hvor vi vil være placeret. Vi forventer, at det midlertidige setup vil skabe en noget kaotisk situation på Sydsiden, da koordination mellem det lille afsnit og Sydsiden Nedre vil være meget svært.

Mange vil altså nok mene, at denne midlertidige opsætning er et skridt tilbage fra den normale stemning.

Hav tålmodighed. Det er en midlertidig opsætning, som på ingen måde kan sammenlignes med den vision for Sydsiden, som er præsenteret.

Vores primære formål med det begrænsede afsnit er at definere, hvordan et dedikeret stemningsafsnit skal fungere. Vi ønsker på ingen måde bare at flytte Sydsiden Nedre op på Øvre – vi ønsker at skabe noget nyt. Derfor starter vi småt og udvider i takt med, at det er logistisk muligt.

Hav respekt for hinanden

Det er ikke muligt at lave større ændringer på et stadion som vores uden, at nogen bliver påvirket – i dette tilfælde nuværende sæsonkortholdere på Sydsiden Øvre. Vi vil gerne opfordre alle til at udvise respekt på tribunen og på sociale medier over for de Brøndby-fans, som mister deres faste plads.

Dette betyder også, at folk skal respektere grænserne for stemningsafsnittet, respektere folks faste pladser og ikke søge op på Sydsiden Øvre medmindre man har billet dertil.

Vi ses på Brøndby Stadion!

/Alpha