I december startede klubben og de aktive fans på Sydsiden et samarbejde omkring udvikling af forskellige fan-produkter. Første skud på stammen var en gul og blå windbreaker, der blev udsolgt efter få dage.

Planen har været, at der skulle komme flere produkter i samarbejdet, og nu er vi klar med tre nye, særlige halstørklæder.

Lige siden fankulturen tog sine spæde skridt i Brøndby IF i 90’erne, har halstørklæder været en meget vigtig og synlig del af tribunebilledet, og vi håber, at de tre fan-designede halstørklæder kan inspirere til, at rigtig mange fans tager et halstørklæde med på tribunen til forårets kampe.

Halstørklæderne er lavet i 100% polyester, som er kendt fra klassiske fan-halstørklæder, og de designede motiver er printet på i modsætning til traditionelle strikkede halstørklæde. Det fine materiale fylder meget lidt, når halstørklædet er foldet sammen, så det er nemt at have med sig.

De tre forskellige designs koster normalt 150 kr. stykket, men til og med mandag 2. marts 2020 vil prisen kun være 100 kr.

Til kampen på søndag vil halstørklædet kunne købes både i Brøndby Shoppen eller ved fanboden under Sydsiden. Du kan også købe dem på webshoppen her på siden, men vær opmærksom på, at ordre med halstørklæder kun er til afhentning i Fanboden – ingen mulighed for forsendelse. Dette er for at sikre, at folk som køber halstørklæderne har dem til kampen på søndag.

De tre halstørklæder:

Sydsiden: Har teksten ’SYDSIDEN’ på den ene side og ’BRØNDBY’ på den anden. I teksten er der silhuetter af Brøndby Stadion og andre bygninger på Vestegnen.

BIF: Har teksten ’BRØNDBYERNES’ på den ene side og ’IDRÆTSFORENING’ på den anden side. På begge sider er et BIF-Brøndby-logo.

Brøndby IF: Den ene side har teksten ’BRØNDBY IF’ med ’mindernes alle motiver’ i bogstaverne og ’sydsiden-striberne’ på den anden side.