Parken Sport&Entertainment har gjort hvad de kunne for at holde Brøndby-invasionen tilbage, og har forgæves forsøgt at afsætte alle billetter til Parken Sport&entertaiment-sæsonkortholdere. Nu har de idmidlertid endegyldigt indset, at de ikke formår at fylde eget stadion, hvorfor der stadigvæk er mange billetter tilbage til både øvre A og C, hvor der i forvejen allerede er hundredevis af Brøndbyfans som har billet til.

Derfor opfordrer vi alle Brøndbyfans uden billet til at købe de resterende pladser til øvre C og A. På kampdagen opfordrer vi til at gå tidligt på stadion og samles helt nede i den ende, hvor udebaneafsnittet er – dvs. C1 og A11. Tag en gul t-shirt på inde under en hættetrøje eller jakke, og tag dette af, når du er kommet ind og har søgt mod C1 eller A11 med dine ligesindede medfans.

Der forsvinder hele tiden billetter og dukker nye op, fordi Parken Sport&Entertainment er bange, så på trods af at billetsalget måske vil ligne lukket, så gå ind med jævne mellemrum og tjek efterfølgende, da de åbner og lukker dem som det passer dem.

Man er, på trods af ikke at have billet til udeafsnittet, men til de andre tribuner, velkommen til at tage del i marchen fra Svenemøllen st, hvor man dog ikke kan gå med hele vejen, men et stykke derfra må tage anden vej for at komme til enten A- eller C-tribunen.

Køb din billet her: http://www.billetlugen.dk/sport/30305/fck-superligaen-201314/

INVASION BRØNDBY!