I kølvandet på baneinvasionen til pokalderbyet har der været massiv fokus på vores fanskare, og efter en fuldstændig virkelighedsfjern dom fra DBU har den sensationshungrende presse søgt enhver mulighed for at tegne et negativt billede af os fans. Samtidig står Brøndby IF på afgrundens rand med faretruende økonomi såvel som sportslig fiasko. En fuldstændig uansvarlig ledelsesstil gennem flere år har bragt klubben i denne situation.

I lyset af disse omstændigheder vil Alpha gerne understrege, at det ALDRIG skal være fanskaren, der bidrager til yderligere kaos omkring vores klub. Som fans af Brøndby IF skal vi værne om de værdier, der bør være en del af vores elskede klub – vi skal kæmpe for klubbens overlevelse på alle planer, selvom vi hverken er enige med beslutningstagerne eller disses valg

I sæsonpremieren hjemme mod Randers valgte enkelte individer at give den hungrende omverden nye muligheder for at pege fingre af vores klub. Denne idiotiske opførelse med kast af kanonslag, lightere mm. har så alvorlige konsekvenser, at al overbærenhed med disse elementer for længst er opbrugt.

På søndag spiller vi endnu en nedrykningsfinale – denne gang i Aarhus. Vi kan simpelthen ikke understrege nok, hvor vigtigt det er, at tribunen formår at udelade idiotisk og uansvarlig opførsel. Alle bør have vores bekymrende situation i baghovedet, når vi søndag betræder tribunen. Samtidig bør vi vise os fra vores bedste side, og – som ofte set i netop Aarhus – give en lektion i vokal opbakning, som resten af Danmark måbende har kigget efter gennem vores årelange krise.

I Brøndby kæmper vi til sidste mand. Husk det på søndag; men husk samtidig både hjernen og selvdisciplinen.

Alpha Brøndby – Sammen for overlevelse