Kære alle Brøndbyfans

 

Efter en på mange måder hektisk og skelsættende vinterpause står vi som samlet fanscene over for en stor udfordring i den kommende forårssæson. Vi har solgt flere profiler, og det betyder, at en række af vores unge og talentfulde spillere nu skal til at være de bærende kræfter på et i forvejen ungt mandskab.

Det betyder ikke, at det kun er på spillerne, der ligger et pres. Presset er om muligt endnu større på os som fanscene. Det er vores opgave at bære spillere som Morten Frendrup, Anis Ben Slimane, Anton Skipper, Jesper Lindstrøm osv. frem på banen.

De har ikke længere en Kamil Wilczek eller Dominik Kaiser at læne sig op af. Derfor skal de kunne stole på os som fans og mærke vores støtte.

Vi sigter alle dage efter en massiv vokal opbakning, men i denne sæson vil vi også gerne have et øget fokus på det visuelle. Derfor vil vi over det næste halve år have større fokus på, at folk har et halstørklæde med til kampene. Det vil til sidst kulminere i, at alle på Sydsiden og i udebaneafsnittene har et halstørklæde, så vi stolt kan vise vores farver frem. Hvis man har et flag derhjemme, vil vi også opfordre til, at du taget det med på stadion.

I Alpha har vi naturligvis gjort os en masse tanker om, hvordan vi kan gøre stemningen på Sydsiden og på diverse udebaneafsnit rundt om i landet endnu bedre.

Vi som capoer går ind til den her sæson med en ny energi, et forøget engagement og en aktivitet, som ikke er set større længe. Grunden til denne fornyede energi er, at vi kan se, at strategien, som klubben har lagt, nu bliver fulgt. Det kræver, at vi som samlet fanscene lever op til det ry og rygte, vi har i hele Europa.

Historien har altid vist, at selv om Brøndby IF skal starte på ny, om det er med en ny trup, ledelse eller organisation, så kommer vi langt, når der bliver stået sammen – på banen og på tribunen.

Vi har vist det før, og det gør vi nu igen. De unge drenge på banen vil bløde for vores logo, og alle på tribunen vil sætte alt fra sig for at bære Brøndby til nye højder.

 

Blågule hilsner, capoerne Nick, Benny og Nicklas

Vi vil til kampen i morgen køre et øget fokus på to sange – den ene er en gammel sag, mens den anden er helt ny. Teksterne følger herunder:

 

Født med Brøndby i mit hjerte

Født med Brøndby i mit hjerte

Gennem lykke og gennem smerte

Der’ kun en ting der er sikkert

Brøndby IF vil aldrig give sig

 

I kan hade os hvis i tør det

Efterligne os som i gør det

Uanset hvor meget i prøver

Er i stadig amatører

 

Uvejret vil altid tabe til gul og blå

Mig og drengene igen

Altid klar for Vestegnen

Selv når regnen falder ned

Bliver vi ved og ved

 

Allez allez allez ååh

Allez allez allez ååh

Uvejret vil altid tabe til gul og blå