I samarbejde mellem fangrupperne og Brøndby IF er det besluttet, at et beløb fra alle solgte sæsonkort til Sydsiden går tilbage til tribunen. Der er nemlig oprettet en såkaldt tribunepulje, hvor penge fra sæsonkort, men også andre kampagner eller lignende, kan komme tribunekulturen til gode. Til gavn for den gode stemning på Brøndby Stadion.

Tribunepuljen administreres af fanrådet, som består af repræsentanter fra Brøndby IF, de ansatte fankoordinatorer, Brøndby Support samt Alpha Brøndby.

Hvad skal pengene bruges på?

Pengene kan disponeres frit til forskellige projekter. Dette kan både være små projekter, såsom udsmykning af tribunen eller nemmere muligheder for at ophænge bannere, men også større projekter. Eksempelvis arbejdes der langsigtet mod at etablere et fanområde i området bag Sydsiden med madboder og mulighed for opvarmning inden kampene – dette er kendt fra eksempelvis tyske stadions.

Ét projekt er dog førsteprioritet: Ombygning af tribuneområdet omkring det midterste hul på Sydsiden. Hullet har siden tribunens fødsel været centrum for stemningen på Brøndby Stadion, men udformningen af tribunen er en stor hæmsko for udbredelsen af stemningen. At ombygge hullet til et mindre hul, men stadig bevare adgangsvejen til boderne under tribunen, vil give store muligheder for at placere trommer og capoer bedre på tribunen.

Et projekt af denne størrelse vil koste mellem en halv og hel million kroner.

Vi håber, at mange køber sæsonkort til den kommende sæson. Et nyt koncept og en ny træner fortjener al den opbakning, de kan få – og når du samtidig støtter Brøndby IF, støtter du også Sydsiden.

KØB SÆSONKORT

Har du forslag til konkrete forbedringer på Sydsiden, så send en mail til fankoordinator Lasse Bauer på lba@brondby.com

Husk: Det er nu muligt at betale sit sæsonkort i rater (uden yderligere omkostninger). For kun 100 kr./måned har du adgang til alle kampe på Brøndby Stadion i sæsonen 16/17. Læs mere her: Køb sæsonkort i rater