Selvom meget fokus ligger på den officielle fejring af klubbens 50-års jubilæum til kampen mod Silkeborg på søndag, må det absolut ikke glemmes, at vi har en vigtig pokalkamp mod Skovbakken på selve fødselsdagen – onsdag d. 3 december!

Kampen spilles på Brøndby Stadion med kampstart kl. 18.00 – og vi forventer, at alle Brøndby-fans gør en indsats for at komme på denne historiske dag og samtidig hjælper spillerne frem mod vigtig avancement, så vi er ét skridt tættere på pokalfinalen og europæisk fodbold.

Grundet kamptidspunktet forventer vi, at det bliver umuligt at fylde Sydsiden – derfor flytter den aktive kerne til Svinget mellem Sydsiden og Loxam-langsiden. Vi håber, alle Brøndby-fans vil søge mod denne sektion, så vi samlet kan støtte holdet.

Adgangsinfo til Pokalkampen i morgen

Alle billetter til kampen vil kunne bruges ved alle åbne indgange på stadion. Der vil være fri gennemgang mellem sektionerne på stadion. Bemærk dog at kun Sydsiden Nedre, Loxam Nedre samt Svinget mellem Loxam og Sydsiden vil være åbent. Sæsonkortholdere til andre sektioner end disse vil blive kontaktet af klubben snarest.

Vi kan i øvrigt glædeligt fortælle, med at det allerede til denne kamp vil være muligt at købe det eksklusive fan-merchandise produceret til det store jubilæum! Salget vil foregå i Alphas rum (ligger lige ved siden af Hytten – følg skiltene) fra kl. 14 og frem til en time før kampstart. Det vil igen være muligt at købe umiddelbart efter kampen. 50 år Brøndbyernes Idrætsforening.

/De aktive fangrupper