De aktive fans af Brøndby IF kan med stor forventningsglæde præsentere det færdige program til næste søndags længe ventede derby imod fck – et derby som atter kan blomstre med aktive fans fra begge lejre på tribunerne. Vi skal naturligvis sætte os massivt på både den vokale og visuelle front i parken, hvorfor vi har opsat de bedst mulige rammer for opvarmning inden kampen.

Programmet lyder som følger:

– Opvarmming på Rosies på Vesterbrogade ved Rådhuspladsen. Der er åbent fra klokken 11.00 og priserne er som følger: Fadøl 30 DKK, Flaske spiritus 500 DKK, 10 shots 150 DKK. OBS! Hold venligst klistermærker, tags og lignende væk fra Rosies. Udvis respekt overfor den imødekommenhed som Rosies atter har vist Brøndbys fanskare ved at byde os velkommen.

– DSB har været så venlige at stille to specialtoge til rådighed, som kører direkte fra Vesterport til Svanemøllen med Brøndbyfans. Togene kører fra Vesterport Station kl. 16:32 og 16:40. OBS! Togene holder kun ét minut ved stationen, og der vil være to normale toge imellem vores to specialtoge. Det er derfor ekstremt vigtigt, at alle sørger for at være klar ved stationen i god tid. Vi regner med at forlade Rosies omkring kl. 16:15-16:20. Der bliver informeret i højtalerne på stationen, når det er vores specialtoge, som kører ind på stationen.

– Når tog nummer et ankommer på Svanemøllen Station bedes alle vente på, at tog nummer to ruller ind på stationen. På den måde kan vi gå i fælles flok mod parken.

– På stadion har fck accepteret brug af bannere og flag, hvorfor vi på det kraftigste opfordrer folk til at gøre brug af denne mulighed. Lad os farve vores afsnit gult og blåt med et hav af flag og bannere.

Efter kampen vil der IKKE være specialtog fra Svanemøllen tilbage til centrum af
København. Vi vil dog kraftigt opfordre alle Brøndbyfans om at gå samlet tilbage til togstationen og i fællesskab drage væk fra Østerbro.

– Det kan ikke understreges nok hvor vigtig den vokale opbakning kommer til udtryk. Det forventes at ALLE bidrager i samtlige 90 minutter til at levere en solid og overlegen vokal. Den aktive kerne vil sætte sig tungt på den nederste del af udeafsnittet, hvorfor man vil være mere end velkommen her, såfremt man ønsker at dedikere sig mest muligt.

Vi håber, at I vil tage godt imod ovenstående program. Til slut skal der lyde en kæmpemæssig opfordring om at give alt for vores klub. De aktive fangrupperinger er særdeles opsatte på, at vise Brøndbys fanscene fra sin bedste side; dvs. i form af en vedvarende og rungende vokal opbakning uanset spillet på banen. Lad os vise hele Danmark, at sammenholdet i Brøndby er unikt.

Bak spillerne op gennem samtlige 90 minutter og lad vores tilbagevenden i parken være én stor manifestation af, at Vestegnen aldrig giver op. Nok kan vi tabe på banen, men på tribunerne vil vi altid være nummer et.

Vi glæder os til en positiv og fredelig derby-dag i fællesskab med dig og resten af Brøndbys fanscene.

Vel mødt.