Brøndbyernes Idrætsforening har siden 1964 været gul og blå. Klubben udviste en fornem gestus i form af gratis indgang til alle Brøndbyfans i gult til kampen mod Farum Boldklub. Denne fælles uniform ønsker Alpha – bare i BLÅ – at følge op på til mandagens kamp i Horsens, som kan betegnes som en af de vigtigste kampe i klubbens historie. Det sker i form af en fælles blå t-shirt, hvis grundlæggende principper hviler på dette forårs mantra: Sammenholdet gi’r mig håb!

Gennem tiderne er der blevet skrevet forskellige opfordringer om at Brøndbys fans skal rykke sammen, møde op og synge ekstra højt til særligt udvalgte kampe.

Denne gang undlader vi sådanne opfordringer, da kampens betydning aldrig vil kunne blive vigtigere end denne kamp! Har man bare antydningen af Brøndby IF i hjertet, tager man naturligvis ikke blot turen til Horsens; man er også at finde i FULDT vigør under samtlige 90 minutter! Rygterne går lige nu på i omegnen af 2-3.000 Brøndbyfans på Horsens Stadion. Selvom opgøret kan betyde en katastrofal tur i 1. division, kan og skal kampen stå tilbage som en af de største fan-manifestationer nogensinde.

Alpha har til denne historiske kamp fået specialproduceret 750 styks blå t-shirts med ordlyden “Sammenholdet gi’r mig håb!” Disse t-shirts kan købes for 50 kr., er absolut eksklusive og vil aldrig blive genoptrykt igen. Da antallet af t-shirts er 750 vil der ikke være nok til alle, men det er vigtigt at slå fast, at vi håber og forventer at sammenholdet igen vil sejre, og at alle Brøndbyfans er solidariske og derfor møder op i en mur af blå t-shirts!

Får du ikke fat på én af de til lejligheden specialproducerede t-shirts, så mød op i andet blåt og vær solidariske med dine medfans i den direkte kamp om overlevelse! Horsens vil i sagens natur være klædt i gult, så det er vigtigt at vi, udover at være vokalt overlegne og vise at Vestegnen ALTID er på hjemmebane, også er ens i vores visuelle udtryk.

T-shirts vil blive solgt delvist i toget på vej mod Horsens og resten ude foran udebaneafsnittet op til kampen.

Til kamp for Brøndby IF’s historie og stolthed – ALLE MAND I BLÅT PÅ MANDAG!

/a