Samtlige 1.400 billetter til udeafsnittet til kampen i Horsens er nu komplet udsolgt. Her følger en guide til hvordan vi får flest Brøndby-fans på stadion:

Jyder: Opkøb andre sektioner!

AC Horsens har stoppet alt online-salg og salg til kampen foregår derfor kun ved stadion i Horsens. Vi opfordrer derfor alle Brøndby-fans med mulighed for at hive venner med til stadion og opkøbe maks antal billetter muligt. Nord-tribunen har 1. prioritet – Vest-tribunen 2. prioritet! Sælg billetterne udenfor stadion til Brøndby-fans eller brug facebook-grupperne til at finde nogle af de mange interesserede købere

Udeafsnittet = stemningsafsnit!

Det er bekendt at flere stemningsskabere har været for langsomme til at købe billet. Har du en billet til udeafsnittet, men ikke har intentioner om at synge og hoppe i 90 minutter, så kontakt Alle Hader Os på facebook. Står vi heller end gerne for en ombytning til andre sektioner hvor det er tilladt at være mindre aktiv, men samtidig stadig vil stå blandt andre Brøndby-fans.

Kom afsted!

Billet til udeafsnittet, langsiden eller uden billet, så opfordrer vi alle Brøndby-fans til at søge mod Horsens på mandag! Der vil være mulighed for at finde billetter omkring stadion hvor jyske Brøndby-fans sælger overskydende billetter, ligesom de billetter vi får fingre i gennem Facebook også vil være til salg her. Vær dog opmærksom på at man kan blive afvist ved indgangen til langsiden hvis du har synligt Brøndby-merchandise på.

Fodboldtoget kører som sædvanlig hvor vi opfordrer alle til at tage med.
På en dag hvor vi kan forvente rigtig mange Brøndby-fans er det VIGTIGT at folk tilmelder sig eventet på facebook så vi kan få et tog der er stort nok til alle!!! https://www.facebook.com/events/443115029116111/

VI KÆMPER SAMMEN FOR OVERLEVELSE!!!